12 April 2011

Orang Baru dalam Keluarga Wak Nin

Assalamualaikum w.b.t. dan Salam 1 Malaysia.

Lama betul kawan tak post something kat blog kawan nih. Jadi sebagai permulaan, kawan nak buka cerita dengan kehadiran orang baru dalam family kawan. Jeng Jeng Jeng! Memperkenalkan!


Haaa.. ni lah dia orang baru dalam family kawan ni..Nama dia Greeny..Model Proton Persona..Disebabkan kerja kawan ni melibatkan kawan banyak bergerak, makanya terpakse la kawan beli kereta sendiri. Alhamdulillah, berkat restu abah mama kawan, dengan gaji pertama kawan beli Greeny kawan ni..

Kawan bagi nama Greeny pasal dia kaler shifon green. Memang tak ramai orang pilih kaler ni. Tapi kawan suke,pasal senang nak detect kalau gi Shoping Mall. hehehe...

Namun kembar kawan, M takkan kawan lupekan. Legend mitsubshi abah kawan tu. Gambar Greeny ni kawan ambik lepas kawan siap basuh M, mitsubshi galant lama abah kawan punye. Anyway, thats all for now. Insya Allah,pas ni kawan akan update post lagi. Wasalam.



Selasa Keliwon
8 Jamadil Awal 1432 Hijri
12 April 2011 Masihi

2 comments:

Amoi MiyaSya said...

huwarghh ! kete baru ekk ?

Amir @ Atok said...

Yup...baru je beli...hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...